Babysalmesang i Egå Kirke - nu VIRTUELT

Babysalmesang er for alle børn i alderen ca. 0-12 mdr. sammen med deres far eller mor.

Vi har valgt at tilbyde babysalmesang virtuelt. Det betyder bl.a. at du kommer til at modtage nogle videoer med de forskellige salmer og fagter, som du kan lave derhjemme sammen med din baby. Du får mere information på mail inden den 19.1. Det er stadig den dag vi starter op og sender det første ud.

Vi synger vi årstidens salmer og sange kombineret med fagter og bevægelser og vi lytter til musik.

Babysalmesang kan være med til at stimulere barnets musikalske og sansemotoriske udvikling. Barnet forstår nok ikke salmerne, men kan sanse stemningen og atmosfæren, og melodierne kan lagre sig i barnets bevidsthed. Babysalmesang giver dig også inspiration til, hvordan du kan synge og bevæge dig med dit barn derhjemme.

Der kræves ingen anden forudsætning end lysten til musikalske stunder med dit barn. Forløbet ledes af vores Børne-, unge- & musikmedarbejder Martha Fyrstenborg.

Nyt VIRTUELT hold begynder tirsdag d. 19. januar

Pris: Det er gratis at deltage.

Tilmelding på denne side

Kontakt: Martha Fyrstenborg på bum@egaakirke.dk