Babysalmesang i Egå Kirke

Babysalmesang er for alle børn i alderen ca. 0-12 mdr. sammen med deres far eller mor. Med kirkerummet som ramme synger vi årstidens salmer og sange kombineret med fagter og bevægelser, vi lytter til musik og sanser og oplever det spændende rum.

Babysalmesang kan være med til at stimulere barnets musikalske og sansemotoriske udvikling. Barnet forstår nok ikke salmerne, men kan sanse stemningen og atmosfæren i rummet, og melodierne kan lagre sig i barnets bevidsthed. Babysalmesang giver dig også inspiration til, hvordan du kan synge og bevæge dig med dit barn derhjemme.

Bagefter er du velkommen i sognegården til forfriskninger og der er plads til amning og snak. Der kræves ingen anden forudsætning end lysten til musikalske stunder med dit barn. Forløbet ledes af vores Børne-, unge- & musikmedarbejder Martha Fyrstenborg

Det praktiske

Efter sangen i kirken vil der være kaffe og boller i Sognegården, hvor der også er plads til amning, sutteflasker og bleskift.

Pris: Det er gratis at deltage.

Hvornår: Tirsdage kl. 10.30

Tilmelding: til Martha på bum@egaakirke.dk

Der er plads til 12 babyer på holdet, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Babysalmesang ledes af Børne-, unge- & musikmedarbejder Martha Fyrstenborg