Babysalmesang i Egå Kirke - nu VIRTUELT

Babysalmesang er for babyer i alderen 3-12 mdr. sammen med deres far eller mor og måske ældre søskende, der også er hjemme. Med jeres eget hjem som ramme synger vi årstidens sange og salmer, kombineret med fagter og bevægelser. Vi blæser sæbebobler, og danser og spiller på instrumenter for børnene, så de oplever sangene med alle sanser.

Forløbet består af ugentlige instruktionsvideoer, der guider jer igennem ca. en halv times babysalmesang derhjemme. Desuden er der adgang til videoer med de enkelte sange, så man hurtigt kan få dem genopfrisket.

Ind i mellem mødes vi alle på samme tid til et onlinemøde. Her bliver I guidet på samme måde som i videoerne, men kan se hinanden lave babysalmesang på samme tid - det er en rar afveksling.

Der kræves ingen anden forudsætning end lysten til musikalske stunder med dit barn. Dog vil det være godt, hvis du har et rasleæg, et tørklæde og sæbebobler. Disse kan efter aftale lånes af kirken.

Da materialet ligger som videoer, der kan ses, når som helst, kan du starte løbende. Men vil du gerne følge et hold, hvor vi også mødes online, så starter næste hold den 13. april.

Forløbet ledes af vores børne-, unge- og musikmedarbejder Martha Fyrstenborg, bum@egaakirke.dk

Tilmelding på www.egaakirke.dk/baby

Pris: Det er gratis at deltage.

Tilmelding på denne side

Kontakt: Martha Fyrstenborg på bum@egaakirke.dk