Egå Spirekor og Bibben

Tirsdag eftermiddag er sognegården normalt fyldt med liv, når drenge og piger fra Egå mødes efter skole til Bibben og Spirekor. I denne tid fylder de i stedet deres egne hjem med liv og musik, når de kreerer flot forårspynt, og når de øver sig på de sange, som vi glæder os til at kunne synge sammen engang.

Bibben er et fællesskab for børn fra 1.-3. klasse. Bibben i en Åndline udgave består af ugentlige instruktionsvideoer, der hjælper børnene til at udfolde sig kreativt. Bibbens helt egen Jørgen Clevin, mest kendt som Suna, har tilmed pakket krea-kit, som udleveres kontaktfrit efter aftale til børnene, og i vinduespartiet ud til baghaven ved sognegården kan man se den flotte inspiration til ugens opgave.

Til spirekor er sangglæden i højsædet, og med ugentlige instruktionsvideoer lærer vi mange sange og salmer derhjemme - allermest dem, der bare bliver hængende i ørene, så man slet ikke kan lade være med at synge med. Martha instruerer og Lars sidder bag flyglet, og så er det op til børnene at give den gas derhjemme. Nye børn er meget velkomne, og vil blive taget godt imod også virtuelt.

Det hele ledes af Lars, Suna og Martha.

Kontakt børne-, unge og musikmedarbejder, Martha, for tilmelding eller mere info bum@egaakirke.dk

Virtuelt kor og Bibben

Vi tilbyder i disse tider et virtuelt alternativ til Egå Spirekor og Bibben. Skriv til Martha på bum@egaakirke.dk for nærmere info.

Det er gratis at deltage

Kontakt Martha på bum@egaakirke.dk for tilmelding eller mere info.