Tumletid - for de 1-6 årige

Et nyt tilbud for 1-6 årige og deres forældre

Lørdag d. 8. maj, 5. juni og 18. september kl. 9.30

Plejer du også at tage rundt på byens legepladser med dine små børn lørdag formiddag? Hvad med at prøve kirken af denne gang? Kom forbi Egå Kirkes sognegård og leg med byens andre tumlinge, deltag i en musikalsk stund ved musikmedarbejder, Martha, og nyd en kop kaffe og en snak med andre småbørnsforældre fra Egå.

Formiddagen åbnes med en halv times musik og bevægelse for de mindste, som elsker, når de voksne synger og danser med dem. Derefter er sognegårdens baghave åben for fri leg og tumletid eller børnene kan udfolde sig kreativt i aktivitetsrummet. For de voksne er der selvfølgelig kaffe, men vi håber også at skabe et rum, hvor der er plads til at snakke om væsentlige emner – nogen gange vil en af præsterne være tilstede.

Der er adgang til toilet og pusleplads, og kirken er vært ved en let og børnevenlig frokostservering kl. 11-11.30. Tilmelding er ikke nødvendigt og det er gratis at deltage.

Det er gratis at deltage

Du behøver ikke at tilmelde dig.

Martha Fyrstenborg på bum@egaakirke.dk